Kyrenia.kgmKrachtvermogen van TransformerWat zijn de componenten?

  • vrijgavetijd:2022-11-24 23:27:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:144
  • Korte omschrijving:

    Kyrenia.kgm,transformator met olieonderdompelingDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van d

Artikel inhoud

transformator met olieonderdompeling

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Kyrenia.kgmProducenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties,Kyrenia.kgmDroog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformator,Kyrenia.kgmNationale norm voor olie ondergedompelde transformator, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Saint-Raphaël.kgmDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).


Kyrenia.kgmKrachtvermogen van TransformerWat zijn de componenten?



Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Met hoeveel?Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


Kyrenia.kgmKrachtvermogen van TransformerWat zijn de componenten?



Verminderde isolering

Welkom gesprekkenIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Energiebesparende analyse van de transformator

fabrikant van droge transformatoren

Kyrenia.kgmHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie het onderhoud en het vervoer,Kyrenia.kgm15KVA besturingstransformator, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Kyrenia.kgmOverige productinformatie
  • Scottsdale.Mobiele hydraulische hefbrugHoe te repareren?

    Scottsdale.Mobiele hydraulische hefbrugHoe te repareren?

  • Toulon.Mobiel hydraulisch hefplatform met schaarDe basisstructuur van

    Toulon.Mobiel hydraulisch hefplatform met schaarDe basisstructuur van

  • Rostock.Een persoon kleine liftFuncties en algemene specificaties

    Rostock.Een persoon kleine liftFuncties en algemene specificaties

  • Austin.Indoor vast hydraulisch hefplatformWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

    Austin.Indoor vast hydraulisch hefplatformWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

  • Benxi StadHydraulisch vast hefplatformMarktprijsopgave

    Benxi StadHydraulisch vast hefplatformMarktprijsopgave

  • Gottingen.Handmatig hydraulisch hefplatformDe kracht van marktconcurrentie

    Gottingen.Handmatig hydraulisch hefplatformDe kracht van marktconcurrentie

  • Catania.kgmElektrisch vast hydraulisch hefplatformimpact op het leven

    Catania.kgmElektrisch vast hydraulisch hefplatformimpact op het leven

  • Catania.kgmKlein elektrisch hydraulisch hefplatformProductonderzoek

    Catania.kgmKlein elektrisch hydraulisch hefplatformProductonderzoek

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!